A Wifi Monitor Kft fő tevékenysége elektrónikai vagyonvédelmi eszközök telepítése, karbantartása. A Wifi Monitor Kft. gyors rendelkezésre állással várja megkeresését. Az árajánlat készítéséhez kérhet helyszíni felmérést is.
A Wifi Monitor Kft. vállal még:
- Informatikai hálózat kiépítését
- Informatikai rendszerek üzemeltetését
- Épület hangosítás kiépítését
- Hangosítást
- Hangtechnikai eszközök értékesítését

Wifi Monitor Kft.

Tisztelt Ügyfelünk!


Telefonszám változás!!
2022.10.01-től hibabejelentés csak a központi +36203421207 telefonszámon tehető. A technikai ügyelet hétköznap 16.00-08.00 illetve hétvégén 0-24 ugyanezen a számon érhető el. Munkaidőntúl csak technikai jellegű kérdésekben tudunk segíteni. Számlázással, szolgáltatással kapcsolatosan hétköznap 08.00-16.00 között várjuk kérdéseiket.

Gyermekvédelmi szűrőprogramok


2014. július 1-től az Eht. 149/A.§(1) bekezdésének értelmében a Wifi Monitor Kft. a következő ajánlást teszi közzé .

PPPoE hitelesítési rendszer


Wifi Monitor Kft.  mikrohullámú Internet szolgáltatásában a felhasználói nevet és jelszót igénylő (PPPOE) hitelesítési rendszer működik. A PPPOE az ADSL technikában már régóta használt, megbízhatóan működő szoftver. Ezáltal egy könnyebben adminisztrálható, egységes rendszerben tudunk Internet szolgáltatást nyújtani.
Ehhez az Ön a számítógépének Internetes kapcsolatát PPPOE típusúra szükséges átállítania. Windows XP esetén weblapunkon talál erről egy részletes leírást, a pppoe link alatt talál. Amennyiben routerrel kapcsolódik az Internetre, akkor a routerében kell a megfelelő paramétereket beállítani.

4283 Létavértes, Arany J. u. 31.
Mobil:20/342-1207
E-mail: info@wifimonitor.hu